Velkommen til Lind MTB-spor

De første skridt til etableringen af Lind MTB-spor blev taget i 2013. Siden tog udviklingen fart og efter mange timers frivilligt planlægning, forberedelse og arbejde, men også med god støtte fra Herning Kommune og vores øvrige sponsorer kunne De Små Klinger – som har ansvaret for sporet – indvie sporet officielt i august 2020. 

Sporudvalget på 7 medlemmer er en del af De Små Klinger, og står for den daglige drift og udvikling af sporet med støtte fra en masse frivillige.

I skrivende stund er sporet ca. 8 km langt med diverse features. Sporet er anlagt på et område ejet af Herning Kommune, og er On Trail certificeret. Det er primært et blåt spor med enkelte sløjfer med røde/sorte sektioner. Sporet er for alle og benyttes bl.a. af mange familier men de mere rutinerede motionister er også glade for det bynære spor.

I 2021 bygges et teknikområde, så man kan øve sig og evt. varme op, inden sporet gennemkøres. Teknikområdet skal også benyttes til teknik-kurser. Der afholdes også motionsløb på sporet.

Sporet bliver løbende forbedret og udvidet, men med fokus på at sporet stadigt skal være for alle.

Se præsentationsfilmen af sporet på vores YouTube-kanal, check os ud på facebook-gruppen eller på app´en Singletracker.

Tak til vores sponsorer

Støt Lind MTB-Spor

Sporbygning MTB Sporet
Der arbejdes på sporet
MTB-løb MTB Sporet
MTB løb på sporet
Børn på sporet MTB Sporet
Børn på sporet

Denne website bruger cookies for at sikre dig den bedste oplevelse på vores side. Ved fortsættelse med at se denne side, Accepter brug af cookies til ovenstående formål.