Lind MTB

Navigation

Løbet

Hvert år sidst i september afholder idrætsforeningerne i Lind en byfest. Temaet ”Lind i bevægelse” er en del af de aktiviteter der afholdes under byfesten, herunder Lind MTB og Familiecykling, som arrangeres i et samarbejde mellem de to cykelklubber i Lind, De Små Klinger og Team KLG Cycling. På denne side finder du forhåbentlig al den information, som du har har brug for, i forbindelse med din deltagelse i Lind MTB og Familiecykling. Skulle der være noget du mangler, er du meget velkommen til at stille dit spørgsmål mail til desmaaklinger@gmail.com.

MTB Rute børn

MTB Rute voksne

Familieruten

...

...

Familieruten er ca. 10 km. lang og foregår ad sikre veje, så også familiens yngste kan være med. Ruten går med cykelstien langs Kollundvej til Kollund. I Kollund følges den smukke og meget lidt befærdede Kollund Byvej til Skærbæk. Herfra køres ad cykelstien langs Skærbækvej, op ad bakken mod Lind. Opløbet i Lind, foregår ad Vestertoften, Mellemtoften, og med Kollundvej og Kristiansvænget rundt om skolen og om til stadion hvor der er mål.

Praktisk information

Tilmelding: Deltagelse i Lind MTB koster kr. 100,- ved forhåndstilmelding, og en øl eller vand og en frankfurter efter løbet. Forhåndstilmelding foregår via hjemmesiden for Lind Byfest. Du kan også tilmelde dig på dagen, men kom i god tid. Bemærk at der ved tilmelding på dagen opkræves et ekstragebyr på kr. 25,- Forhåndstilmeldte kan afhente startnumre dagen før i Alpi Hallerne mellem kl. 17.30 og 18.30

Starttider:
MTB Børn 6-12 år: kl. 10:00
Familiecykling: Kl. 10:15
MTB Herrer - super motionister: kl. 11:00
MTB Herrer - motionister: kl. 11:02
MTB Damer: kl. 11:04

Fortræning:
Hver onsdag i september, er der mulighed for gratis, at deltage i fortræning på ruten. Vi deler os op i passende grupper, og der er plads til både supermotionister og begyndere. Vi kører kl. 18 fra parkeringspladsen ved Alpi Hallerne.

Sikkerhed:
Deltagelse sker på eget ansvar og egen risiko. Ruten er henlagt hos private lodsejere og på offentlig vej. Færdselsloven er gældende for ALLE deltagere. I Knudmosen og hos andre private lodsejere er der endvidere adgang for andre gæster (gående, hundeluftere, rideskolens ryttere m.fl.), som deltagerne skal udvise hensyn overfor. Der er Trafik Officials 3 steder på ruten, ligesom civile hjælpere vil flage og fløjte på udpegede poster. Anvisninger fra Trafik Officials og civile hjælpere SKAL FØLGES.

Før start:
Udlevering af startnumre på dagen, eller dagen før i Alpi Hallerne mellem kl. 17.30 og 18.30. Eftertilmelding og nummerudlevering på dagen, foregår i teltet på parkeringspladsen foran ALPI Hallerne. Der er tidtagning med chip.
Henkastning af affald på løbsruten er ikke tilladt.
Kommer du i bil, kan du parkere ved Alpi Hallerne, ved tofterne syd for hallerne, eller ved Lind Torv for enden af Kollundvej.

Efter løbet:
Der udleveres pølse med brød og en øl eller vand i teltet på parkeringspladsen. Præmieoverrækkelse foregår ligeledes i teltet på parkeringspladsen ved ALPI Hallerne.

Se også:
Hjemmesiden for Lind Byfest, og byfestens Facebook side.

Resultater / Billeder

Resultat 2017   Billeder 2017